1.01 BewertungenMitglied seit 2021

GARUM VIITALY RISTOWINE.SHOP E’ il progetto in cui due aziende ristorazione ed e-commerce s’incontrano, per servirvi e far apprezzare ciò che di buono ogni giorno viene preparato e insaporito dalla maestria dei nostri chef. Prodotti che spaziano dal vino alla pasta, a marchio e non, per potervi servire sia a tavola che attraverso il digitale, alimenti non convenzionali selezionati osservando criteri e scelte etiche. Un mondo di storie da raccontare, di aziende ultra centenarie e di piccole aziende familiari, in cui si tramandano passione e tradizioni di un territorio “L’ITALIA” che ben si esprime nelle varie tipologie e metodi di produzione e conservazione. Facendoci apprezzare in tutto il mondo, per i nostri prodotti e il saper fare tramandato da generazioni. PER ASPERA SIC ITUR AD ASTRA

O
Odette a.
Neuling

22. April 2021

Ignorant and Offensive customer service

I am based in the UK and ordered wine from this company. Their prices include VAT but they omitted to write this on their customs forms so my shipment was held in UK customs awaiting VAT payment. Viitaly refused to pay for VAT themselves or reimburse me for the VAT I had paid in Italy. They didn't even acknowledge that they had made a mistake. When I said I was going to refuse the shipment as now the wine was costing me unacceptable amounts they sent me a letter from their lawyer saying that if I refused the shipment they would charge me for shipping costs back to Italy plus italian customs!

Antwort von viitaly.com 23. April 2021

Hi Odette first of all we thank you for having purchased at our e-shop, and for having reviewed us. But I would like to clarify some things, those that have been charged to you as expenses are nothing more than the customs clearance charges, if they have been charged to you, as you incur undue VAT costs, we are ready to return them, as long as we provide attesting documentation. I also want to clarify that we have never given a mandate to any lawyer for this practice. Thanks Viitaly.com

Nicht verifiziertRecensione non verificata: l'acquisto non è stato confermato.

Verwaltetes Profil

Bewertung schreiben

Bewertung schreiben
Warum Sie uns vertrauen können

Ist Vitaly zuverlässig?

Vitaly ist auf eShoppingAdvisor in der Kategorie Lebensmittel gelistet. Derzeit hat es eine Bewertung von 1.0/5 basierend auf 1 Bewertungen. Das Händlerprofil ist auf der Plattform als verifiziert markiert. Das Profil ist seit 2021 aktiv.

Wie werden die Bewertungen für Vitaly geprüft?

Die für Vitaly angezeigten Bewertungen werden auf eShoppingAdvisor veröffentlicht und durchlaufen Betrugsprüfungen. Verifizierte Bewertungen, Händlerantworten und die Stimmenverteilung helfen Ihnen, die Qualität des Feedbacks vor dem Kauf zu beurteilen.

Warum Vitaly vor dem Kauf auf eShoppingAdvisor vergleichen?

Diese Seite vereint Bewertungen, verifizierte Bewertungen, Händlerdetails, Antwortsignale und Vertrauensinformationen an einem Ort. So können Sie Vitaly leichter mit anderen Shops vergleichen, bevor Sie eine Bestellung abschließen.